Grande Brasserie voor lunch, diner en borrel

Marktplein 11 - Uithoorn - Open vandaag 11:00 - 01:00

Jazz aan de Amstel met Zuid-Amerikaanse klank

Zondag 25 november zijn Camila Costa en Lucas Figueiredo speciaal te gast bij Jazz aan de Amstel. Laat u verrassen door o.a. Braziliaanse samba’s en bossa’s in een gezellige ambiance. Onder leiding van singer/songwriter en presentatrice Shyla Zoet kunt u daarnaast genieten van echte Jazz standards, eigen songs, maar ook pop, soul en bewerkingen van bestaande nummers.

Camila Costa is zangeres, componist en gitarist uit Rio. Met haar eerste groep Sururu na Roda maakte zij 3 cd’s waaronder haar eerste Solo Cd “Reflexo” Zij deed mee aan vele grote shows met tours in Brazilië met o.a. : Chico Buarque, Fatima Guedes, Zeca Pagodinho, Monarco, Tia Surica, Ceumar, Ruben Jacobina, Nelson Latif, Philippe Baden Powell, Renato Braz, Tizumba en vele anderen. Sinds 2011 woont Camila in Parijs waar ze o.a. speelde in de Comedyclub en festival Fiesta Sete.Zij tourde in Nederland met “the five great guitars” van Jan Kuiper en ‘Guitar Heros’ langs meer dan 40 theaters.

Haar laatste Cd " Mangas e Bananas para meu amor “ is uitgebracht en opgenomen in Amsterdam en Rio. Naast eigen werk zingt Camila ook de echte Braziliaanse klassiekers.

Laat u verleiden tot een Jazzy middag met een Zuid-Amerikaans tintje op zondag bij Jazz aan de Amstel.

Uw gastvrouw, presentatrice en zangeres Shyla Zoet, onder andere te horen in verschillende commercials op radio en televisie, werkte reeds met vele nationale en internationale artiesten samen. Onder haar eigen naam bracht zij het album ‘Come Listen to me’ uit en onder de naam Sweet & Co, de EP ‘Listen 2 me’. Aan de EP werkte onder andere Amerikaanse toetsenist David Garfield en saxofonist Eric Marienthal mee. Zij schreef en produceerde dit album samen met Joos van Leeuwen. Van Leeuwen zal ook dit seizoen weer een aantal keren te beluisteren zijn op de piano en is daarnaast bekend als producer en toetsenist van vele artiesten en tv-programma’s, zoals Holland zing Hazes, It Takes Two, Dance, Dance, Dance, The Passion en vele andere.

Ook tijdens dit 7e seizoen van Jazz aan de Amstel, nodigt Shyla elke 2e en 4e zondag van de maand verschillende artiesten uit binnen- en buitenland uit, om met haar te musiceren.

Jazz aan de Amstel is een initiatief van Shyla Zoet en Sjiek aan de Amstel. Door de variatie van artiesten, muziekkeuze en prettige sfeer is het elke keer weer verrassend en zeer toegankelijk voor een breed publiek.

25 november bestaat de band uit Joos van Leeuwen (piano), Peter Bergman (bas), Olaf Keus (drums), Lucas Figueiredo (sax), Camila Costa (zang/gitaar) en Shyla Zoet (zang/presentatie).

Locatie: Sjiek aan de Amstel, Marktplein 11 Uithoorn tussen 15.30-17.30 uur. Entree 4 euro.

Contactgegevens:

##TITLE##