Grande Brasserie voor lunch, diner en borrel

Marktplein 11 - Uithoorn - Open vandaag 11:00 - 23:00

Jazz aan de Amstel

Zondag 24 maart as is al weer de laatste Jazz aan de Amstel van dit 7e seizoen! We gaan afsluiten met zangeres Jerney Kate en saxofonist Paul van der Feen als speciale gasten.

Daarnaast is er veel speel- en luisterplezier m.m.v. Edvard Niessing, Marleen Palmer, Wicher de Boer, Jessica Erdtsieck, Thies Reede tijdens de Jazz aan de Amstel Experience en niet te vergeten de fantastische bandleden Joos van Leeuwen, Peter Bergman en Olaf Keus.

Laatste kans om te genieten van deze sfeervolle middag!

Alvast een mooi voorjaar en leuke zomer toegewenst.

Muzikale groet,

Shyla Zoet

Uw gastvrouw, presentatrice en zangeres Shyla Zoet, onder andere te horen in verschillende commercials op radio en televisie, werkte reeds met vele nationale en internationale artiesten samen. Onder haar eigen naam bracht zij het album ‘Come Lounge With Me’ uit en onder de naam Sweet & Co, de EP ‘Listen 2 me’. Aan deze EP werkte onder andere Amerikaanse toetsenist David Garfield en saxofonist Eric Marienthal mee. Zij schreef en produceerde dit album samen met Joos van Leeuwen. Van Leeuwen zal ook dit seizoen weer een aantal keren te beluisteren zijn op de piano en is daarnaast bekend als producer en toetsenist van vele artiesten en tv programma’s, zoals Holland zing Hazes, It Takes Two, Dance, Dance, Dance, The Passion.

Ook tijdens dit 7e seizoen van Jazz aan de Amstel, nodigt Shyla elke 2e en 4e zondag van de maand verschillende artiesten uit binnen- en buitenland uit, om met haar te musiceren.

De laatste Jazz aan de Amstel op 24 maart is het, naast de vaste gasten, mogelijk om je aan te melden om mee te spelen of te zingen. Dit kan door een mail te sturen vóór 12 maart naar info@shylazoet.com.

Locatie: Sjiek aan de Amstel, Marktplein 11 Uithoorn tussen 15.30-17.30 uur. Entree 4 euro*.

*(entree geheel ten goede aan de muziek)

.

Contactgegevens:

##TITLE##