Grande Brasserie voor lunch, diner en borrel

Marktplein 11 - Uithoorn - Open vandaag 11:00 - 23:00

Jazz aan de Amstel

Jazz aan de Amstel start 8e seizoen

Zondag 24 november is o.a. zanger/saxofonist Lo van Gorp speciaal te gast bij de start het 8e seizoen van Jazz aan de Amstel. Het wordt weer ouderwets genieten van een muzikale middag bij Sjiek, met een bijzondere mix van jazz, soul en popmuziek. Onder leiding van singer/songwriter en presentatrice Shyla Zoet kunt u luisteren naar echte Jazz standards, eigen songs, maar ook soul, pop en bewerkingen van bestaande nummers.

Lo van Gorp begon in zijn tienerjaren als saxofonist in vele pop- en jazzbands en besloot lichte muziek te gaan studeren aan het Hilversums Conservatorium. Hij won de eerste editie van de Heineken Crossover Award met zijn band All the King’s Men. Tegenwoordig is hij voornamelijk actief als zanger, maar ook nog als saxofonist en is hij een veelgevraagd sessiemuzikant. Hij trad o.a. op met Candy Dulfer, Alain Clark, Edwin Evers en Stephan Geusebroek. Daarnaast verzorgt hij vaak de backing vocals bij het Metropole Orkest en werkte hij aan diverse TV producties mee zoals Het Metropole Orkest ontmoet.., Top2000 in concert, Ik hou van Holland en Memories. Lo is een veelzijdig muzikant met een prachtige soul stem en stage personality.

Uw gastvrouw, presentatrice en zangeres Shyla Zoet, onder andere te horen in commercials op radio en televisie, werkte reeds met vele nationale en internationale artiesten samen. Onder haar eigen naam bracht zij het album ‘Come Listen to me’ uit en onder de naam Sweet & Co, de EP ‘Listen 2 me’. Aan de EP werkte onder andere Amerikaanse toetsenist David Garfield en saxofonist Eric Marienthal mee. Zij schreef en produceerde dit album samen met Joos van Leeuwen. Van Leeuwen zal ook dit seizoen weer te beluisteren zijn op de piano en is daarnaast bekend als producer en toetsenist van verschillende artiesten en tv programma’s, zoals Het Mooiste Liedje van Nederland, It Takes Two, Dancing on Ice, The Passion en vele andere.

Tijdens, al weer, het 8e seizoen van Jazz aan de Amstel, nodigt Shyla vanaf november tot en met maart elke 4e zondag van de maand verschillende artiesten uit binnen- en buitenland uit, om met haar te musiceren.

Jazz aan de Amstel is een initiatief van Shyla Zoet en Sjiek aan de Amstel. Door de variatie van artiesten, muziekkeuze en prettige sfeer is het elke keer weer verrassend en zeer toegankelijk voor een breed publiek.

Neem ook eens een kijkje op de kersverse website van Jazz aan de Amstel. Hier vindt u nog meer informatie over dit seizoen, een impressie van de sfeer én kunt u kaarten bestellen. jazzaandeamstel.nl

Locatie: Sjiek aan de Amstel, Marktplein 11 Uithoorn tussen 15.30-18.00 uur. Entree 5 euro. Zaal open om 15.00u.

Contactgegevens:

Web: jazzaandeamstel.nl

Web: shylazoet.com

Web: sweetandco.nl

Web: shyla.nl

Mail: info@shylazoet.com

Twitter: twitter.com/shylazoet

Facebook: https://www.facebook.com/jazzaandeamstel/

Facebook: https://www.facebook.com/shyla.sweet.co/

Web: sjiekaandeamstel.nl

Web: lovangorp.com

Web: joosvanleeuwen.com

Web: olafkeus.nl

##TITLE##