Grande Brasserie for lunch, diner and drinks

Marktplein 11 - Uithoorn - Open today 10:00 - 22:00

Hoi,

Mijn naam is Angelique Tzagkaraki, ik ben vooralsnog werkzaam bij Grande brasserie "Sjiek aan de Amstel" te Uithoorn.

Zoals we allemaal weten staat bij bijna iedere horeca ondernemer/onderneemster het water tot aan de lippen en bij velen zelfs tot ver boven de lippen. En natuurlijk niet alleen bij de horeca, er zijn héél veel zaken die niet/nauwelijks het hoofd boven water kunnen houden.

We zouden met zijn allen dit graag anders zien, hebben helaas niet de medezeggenschap om regels te veranderen.

Wanneer komen we uit deze lockdown? Wanneer gaat er in gezien worden dat het dus niet aan de horeca lag. Ondanks al zo lang dicht blijven de cijfers stijgen.

Dan nog de groepsimmuniteit, als er 1 branche is die ervoor kon zorgen dat het virus gereguleerd verspreid zou worden, dan was dat wel de horeca.

Aangekomen bij mijn beweegreden om deze campagne te starten: Wij redden dit niet, wij vechten met alle medewerkers nu nog in dienst om maar telkens weer met een nieuw idee omzet te genereren. Maar het einde is zoek, toch willen wij er niet aan....het kan toch niet waar zijn dat wij als restaurant, sociale ontmoetingsplek, ontspanningsomgeving, smaakbeleving, avond entertainment, werkplek voor jong en oud, leerbedrijf, place to be, luisterend oor en echt nog veel, veel meer, ophouden met bestaan? En dit niet omdat wij het bijltje erbij neer gooien, maar omdat wij simpelweg binnenkort niets meer kunnen betalen, de steun vanuit de overheid onvoldoende is.

Lieve mensen, mijn vraag aan jullie die dit lezen is om ons te steunen, alles, maar dan ook alles helpt, deze campagne heeft geen einddatum, alleen maar het doel om Sjiek aan de Amstel te laten bestaan, want ook al mogen wij ooit weer open, ik weet niet of we het gaan redden zonder hulp.

Mijn werkgeefster/vriendin is de ondergang nabij, zowel zakelijk als privé, blijft strijden, voor hoe lang?

Help ons te blijven bestaan, totdat wij weer vol open mogen moet alles gewoon voor de volle 100 % doorbetaald worden, géén huur uitstel, kwijtschelding schulden.

Groetjes van een medewerkster van Sjiek aan de Amstel die dit schrijft met hart en ziel.

Angelique Tzagkaraki

Klik hier voor de crowdfunding actie

Update voor alle lieve mensen;

Lieve allemaal, ik zit serieus met tranen in mijn ogen. Er zijn geen woorden voor wat er allemaal gebeurt, zo dankbaar ben ik. Jullie geven mij en natuurlijk ons allemaal hier bij Sjiek zó veel warmte en steun. Ik ga jullie ook echt regelmatig op de hoogte houden van onze stand van zaken! Wij vechten en willen blijven bestaan. Als dit einddoel echt behaald kan worden zien Frank, Pascal, Simon, Yvonne, Jan, Evelien en ik jullie allemaal op terras, alleen maar tranen, emoties en oneindige dankbaarheid op dit moment, dank jullie wel!

Update 19 januari 2021

Ik ga dus vandaag nog eens de campagne delen, zoals ik om mij heen zie blijven velen het delen. Onze dank is oneindig, we zijn op de goede weg en willen dan ook al die mensen bedanken voor hun donaties. Zeker ook alle anonieme donaties, ik had ze echt persoonlijk willen bedanken, dat kan niet, maar ook jullie super bedankt. Wij krijgen dit voor elkaar, willen blijven bestaan en dankzij jullie allemaal gaan we hier ook voor!!

Ik kijk oprecht naar die dag uit dat ik kan mededelen dat we het gered hebben.

We gaan echt door, blijven jullie please de link delen en doorsturen naar iedereen.

Dank jullie, echt oprecht dank jullie allemaal,

##TITLE##